Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over holistische behandelingen, wellicht kun je het antwoord direct vinden deze pagina

Vraag en antwoord

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om van mijn klacht af te komen?

Een Holistische behandeling is ondersteunend voor jouw helingsproces. Dit betekent dat je je daar zelf ook actief voor openstelt zodat heling kan gaan plaatsvinden. Heling heeft vaak tijd nodig, iets wat in jaren is opgebouwd kun je niet met één behandeling even “oplossen”. Door bewustwording en door ruimte te maken ga je anders naar je klacht kijken, er komen inzichten en er ontstaat heling. Hoeveel behandelingen nodig zijn is dus van te voren moeilijk te zeggen maar na vijf tot tien behandelingen is er vaak al veel in werking gezet. Sommige mensen vinden het ook fijn om geregeld terug te komen voor een behandeling als “onderhoud”.

Worden de behandelingen vergoedt door de zorgverzekeraar?

Nee, mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik werk mensgericht en mijn behandelingen zijn specifiek op jou afgestemd voor een vriendelijke prijs.

Kan ik met elke klacht / vraag terecht?

Als je met een specifieke klacht of vraag komt hebben we altijd eerst een uitgebreide intake. We onderzoeken de vijf Holistische niveaus en stellen samen vast wat precies de oorzaak van je klacht is. Hierop worden toekomstige behandelingen afgestemd. Je krijgt dus altijd een behandeling die bij jouw klacht / vraag aansluit.

Ik ben al onder behandeling bij een arts. Is een Holistische behandeling dan wel geschikt voor mij?

Een Holistische behandeling kan een hele mooie aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde omdat het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt en het je immuunsysteem versterkt. Het is altijd wel verstandig om je arts op de hoogte te stellen en/of te overleggen. 

Ik wil graag een ontspanningsbehandeling, is dit ook mogelijk

Jazeker, je hoeft niet specifiek een klacht of vraag te hebben. Met een ontspanningsbehandeling zul je meer innerlijke rust en meer ruimte in jezelf ervaren.Copyright Holistische Praktijk Zijn 2023 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design