Over mij

Mijn naam is Renate. Samen met mijn gezin (man, zoon, dochter en hond) woon ik in Zevenaar. Ik geloof niet in toeval, alles heeft een reden en komt niet voor niets op je pad. Daar mag je iets mee. Doe je dat niet, dan zal het net zo lang op je pad blijven komen tot je het aandacht geeft, het gezien wordt en er ruimte voor wordt gemaakt.

Ik leef zoveel mogelijk Holistisch

Dit houdt o.a. in dat ik goed voor mijn lichaam zorg door gezond te eten, op tijd én voldoende rust te nemen en te luisteren naar mijn lichaam als het “signalen" geeft.

Er was een periode in mijn leven waar ik vastliep in mijn werk en de connectie kwijt was met mezelf. Ik gooide het roer om en ben Sociaal Pedagogisch Werk gaan studeren, mijn beste keuze ooit.

Ik maakte een enorme persoonlijke ontwikkeling door en dit was het begin van een reis in mezelf. Want wie was ik nu eigenlijk? 

Mijn missie is om de wereld een beetje mooier te maken en om jou te begeleiden op de weg naar jouw “Zijn”; de liefdevolle levensenergie die jij bent.  Zodat ook jij vindt en ervaart wie jij in essentie bent. Zie ik je binnenkort?

Mijn ontwikkeling

In 2019 kwam Reiki en de opleiding Holistisch Therapeut op mijn pad. Hier maakte ik een nog diepere persoonlijke en spirituele ontwikkeling door. Het was als thuiskomen, ik ging van mijn hoofd naar mijn hart en vond de weg naar mijn “Zijn”. En natuurlijk leer ik nog elke dag, van cursussen die ik volg, boeken die ik lees, situaties die ik tegenkom en van alle lieve mensen die ik een behandeling geef. Een leven lang leren is zeker op mij van toepassing.

Alles in het universum staat in verbinding met elkaar, dat betekent dus dat als je iets verandert in jezelf alles om je heen mee verandert. Stel je voor wat je daarmee kunt bereiken!

Copyright Holistische Praktijk Zijn 2023 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design